V Británii odsúdili Pakistanca, ktorý s dcérou splodil tri deti

NETKY.SK • 25 Júl 2018, 14:42 • 2 min
V Británii odsúdili Pakistanca, ktorý s dcérou splodil tri deti

BRADFORD - Súd v anglickom Bradforde odsúdil na štyri a pol roka väzenia 81-ročného muža, ktorý so svojou dcérou splodil tri deti.

slovakia

left justify in out

Ashraf Khan priznal vinu v prípade troch obvinení z incestu, ku ktorému došlo ešte v 80. rokoch minulého storočia. Prvé dieťa sa mu s dcérou narodilo v čase, keď mala okolo 20 rokov, píše spravodajský portál BBC.

Khana dostal pred súd manžel jeho nebohej dcéry, ktorá mu svoje traumatické tajomstvo prezradila v 90. rokoch minulého storočia na smrteľnej posteli. Muž zosnulej nahlásil jej otca polícii v roku 2012. Policajti však Khana vypočúvali až v roku 2016, keď sa z Pakistanu vrátil do Spojeného kráľovstva.

 

Senior, ktorého sudca nazval "veľmi nečestným" a "skazeným" mužom, najprv popieral akékoľvek sexuálne vzťahy s dcérou, tento rok v máji sa však k incestu priznal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona