V Británii odsúdili na podmienečný trest 102-ročného pedofila

NETKY.SK • 11 September 2017, 23:09 • 2 min
V Británii odsúdili na podmienečný trest 102-ročného pedofila

LONDÝN - V Británii odsúdili dnes na dva roky väzenia podmienečne 102-ročného muža obžalovaného zo zneužívania dievčat, ktorého sa dopustil v 70. rokoch. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Podľa prokuratúry je Douglas Hammersley najstarším človekom v britských dejinách, ktorý bol odsúdený za trestný čin. Zločiny spáchal v grófstve Buckinghamshire ležiacom západne od metropoly Londýn a jeho obete mali od päť do osem rokov.

 

"Hammersleyho sme moli potrestať, pretože jeho obete sa prihlásili aj napriek tomu, že od spáchania činu uplynulo viac ako 40 rokov," uviedla prokurátorka Jennie Laskarová-Hallová.

 

V decembri odsúdili v Británii na 13 rokov väzenia 101-ročného Ralpha Clarka, ktorý podľa BBC v rokoch 1974-83 systematicky pohlavne zneužíval dve maloleté sestry a ich brata.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies