VIDEO Predstavili prvý trailer snímky Trainspotting 2

NETKY.SK • 3 November 2016, 10:32 • 2 min
VIDEO Predstavili prvý trailer snímky Trainspotting 2

LONDÝN - Tvorcovia pokračovania kultovej snímky Trainspotting (1996) zverejnili prvý trailer očakávanej novinky s názvom Trainspotting 2.

slovakia

left justify in out

V takmer dvojminútovom videu účinkujú Ewan McGregor (Mark "Rent Boy" Renton), Ewen Bremner (Daniel "Spud" Murphy), Jonny Lee Miller (Simon "Sick Boy" Williamson), Robert Carlyle (Francis "Franco" Begbie) a tiež Kelly Macdonald (Diane Coulston). Z traileru je zrejmé, že novinka je iba voľnou adaptáciou knihy Porno (2002) Irvinea Welsha, ktorý napísal aj román Trainspotting (1993).

 

Na filme Trainspotting 2 opäť spolupracujú režisér Danny Boyle a scenárista John Hodge, ktorí stáli aj za pôvodným filmom. Ten rozpráva príbeh skupinky narkomanov žijúcich v 80. rokoch minulého storočia v škótskom Edinburghu. Hodge získal za scenár nomináciu na Oscara a Britský filmový inštitút snímku zaradil na desiate miesto rebríčka najlepších britských filmov všetkých čias. Trainspotting 2 by sa mal do slovenských kín dostať 2. februára.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies