V Brémach prišli tri deti o oboch rodičov

NETKY.SK • 11 Júl 2018, 20:41 • 2 min
V Brémach prišli tri deti o oboch rodičov

BRÉMY - Kriminalisti zo severonemeckých Brém vyšetrujú zrejme rodinnú drámu, pri ktorej prišli o život manželia-tridsiatnici. Doterajšie poznatky naznačujú, že jeden z partnerov najskôr usmrtil druhého a následne skoncoval i sám so sebou.

slovakia

left justify in out

Bezduché telá objavila v stredu ráno dcérka dvojice, ktorá zavolala na núdzovú telefonickú linku. Ani jednému z rodičov sa však už nedalo pomôcť.

 

Informácie prinieslo internetové vydanie denníka Bild. Polícia zatiaľ s ohľadom na ochranu dcérky nezverejnila ani jej vek, aj keď prokuratúra potvrdila, že pár zanechal tri deti vo veku do desať rokov. Ich ďalší osud predbežne nie je zrejmý.

 

Detailnejšie informácie o okolnostiach, ktoré viedli k tragédii, o možnom motíve i príčinách úmrtia by mohli byť známe po zverejnení výsledkov nariadenej súdnej pitvy, a to možno už vo štvrtok.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies