V brazílskej nominácii na OH Neymar, Rafinha i Douglas Costa

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 09:16 • 2 min
V brazílskej nominácii na OH Neymar, Rafinha i Douglas Costa

RIO DE JANEIRO - Tréner olympijského výberu Brazílie Rogério Micale v stredu zverejnil 18-člennú nomináciu na blížiaci sa domáci futbalový turnaj, ktorý je súčasťou OH 2016 v Riu de Janeiro.

slovakia

left justify in out

V kádri štyridsaťsedemročného kouča nechýbajú ani barcelonské hviezdy Neymar a Rafinha či Douglas Costa z Bayernu Mníchov. Zaujímavosťou je, že Micale nominoval i dvoch hráčov s prezývkou Luan, jeden z nich je obranca a druhý útočník. Futbalisti Brazílie majú na svojom konte päť titulov z majstrovstiev sveta, ale olympijský turnaj ešte nikdy nevyhrali.

Nominácia futbalistov Brazílie na OH 2016 v Riu de Janeiro:
Brankári: Fernando Prass (Palmeiras), Ulison (Atlético Mineiro)
Obrancovia: Marquinhos (Paríž St. Germain/Fr.), Luan (Vasco da Gama), Rodrigo Caio (FC Sao Paulo), Zeca (FC Santos), William (Internacional), Douglas Santos (Atlético Mineiro)
Stredopoliari: Felipe Anderson (Lazio Rím/Tal.), Thiago Maia (FC Santos), Rodrigo Dourado (Internacional), Fred (Šachtar Doneck/Ukr.), Rafinha (FC Barcelona/Šp.)
Útočníci: Gabriel Barbosa (FC Santos), Neymar (FC Barcelona/Šp.), Douglas Costa (Bayern Mníchov/Nem.), Gabriel Jesus (Palmeiras), Luan (Gremio)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies