V Brazílii sa už predávajú dresy londýnskej Chelsea s menom Garetha Balea

NETKY.SK • 6 Apríl 2015, 16:00 • 2 min
V Brazílii sa už predávajú dresy londýnskej Chelsea s menom Garetha Balea

SAO PAULO – Počas uplynulých mesiacov bol záložník Realu Madrid Gareth Bale spájaný s rôznymi špekuláciami o jeho odchode zo Santiaga Bernabéua, avšak istý brazílsky obchod už začal predávať dresy londýnskej Chelsea s jeho menom.

slovakia

left justify in out

Dres s menom 25-ročnej hviezdy Realu Madrid sa objavil na stránkach obchodu Ali Express. Nebolo by na tom nič zvláštne, keby to nebol dres s číslom deväť londýnskej Chelsea na budúcu sezónu.

Ponúkané dresy sú už s novým sponzorom Yokohama, ktorý bude londýnsky klub podporovať od budúcej sezóny. Okrem neho sú v ponuke aj dresy Edena Hazarda, Diega Costu či Didiera Drogbu.

Bale bol predmetom špekulácií najmä po tom, ako sa dostal do nemilosti vlastných fanúšikov, ktorí ho počas zápasov pravidelne vypískali. Možno však v Brazílii vedia niečo, čo my nie...

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies