V bratislavských nemocniciach ostávajú šiesti ľudia, ktorí sa zranili pri nehode v Srbsku, dvoch Čechov prevezú do ČR

NETKY.SK • 22 Jún 2016, 13:17 • 2 min
V bratislavských nemocniciach ostávajú šiesti ľudia, ktorí sa zranili pri nehode v Srbsku, dvoch Čechov prevezú do ČR

BRATISLAVA - V bratislavských nemocniciach ostávajú po utorkovej (21.6.) nehode autobusu s dovolenkármi v Srbsku hospitalizovaní šiesti ľudia. Z toho sú dvaja českí občania, ktorých dnes podľa hovorcu ministra vnútra Ivana Netíka prevezú do ČR.

slovakia

left justify in out

Zranených dovolenkárov priviezol spolu s ostatnými na Slovensko v noci vládny špeciál. Piati skončili v Nemocnici Sv. Michala. "Dvaja sú občanmi Českej republiky, ktorí sú dodiagnostikovaní a schopní prevozu. Sú mimo ohrozenia života. Ide o otca s dcérou. Dnes budú transportovaní do ČR," informovali z ministerstva vnútra.

 

Traja Slováci ostávajú v nemocnici na pozorovanie, sú mimo ohrozenia života. "Nejde o žiadne vážne poranenia, ktoré by mohli ohroziť ich život. Skôr ide o zmliaždeniny a povrchové poranenia kože," priblížil pre TASR Netík. Na traumatologickom oddelení leží manželský pár, jedna staršia pani leží na internom oddelení.

 

V nemocniciach Univerzitnej nemocnice Bratislava ošetrili po prílete ďalších piatich ľudí. "Všetci boli v stabilizovanom stave s ľahkými zraneniami. Štyria ľudia boli po ošetrení prepustení, jeden pacient zostal hospitalizovaný v nemocnici," uviedla hovorkyňa UNB Zuzana Eliášová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona