V bratislavských Jarovciach zadržali 11 migrantov aj prevádzača

NETKY.SK • 26 Júl 2017, 16:57 • 2 min
V bratislavských Jarovciach zadržali 11 migrantov aj prevádzača

BRATISLAVA - Dnes predpoludním v bratislavských Jarovciach zastavila policajná hliadka dodávku s rakúskym evidenčným číslom, v ktorej neskôr odhalili 11 migrantov.

slovakia

left justify in out

Ako polícia informuje na svojom profile na sociálnej sieti, pri kontrole sa dal vodič na útek, hliadka ho prenasledovala a po krátkom čase zadržala.

 

"Policajti zistili, že vo vozidle je aj ďalších 11 osôb, konkrétne zo Sýrie, Pakistanu a Iraku. S vozidlom prekročili pravdepodobne maďarsko-slovenské hranice a smerovali do Rakúska," uvádza polícia.

Prípad následne prevzal vyšetrovateľ národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii. Podozrivý z prevádzačstva je v tomto prípade 38-ročný Slovák, za čo mu v prípade dokázania viny hrozí trest sedem až 10 rokov väzenia.

 

"Ak dôjde k jeho obvineniu a vyšetrovateľ zistí dôvody väzby, bude navrhovať aj jeho väzbu. Cudzincov prevzalo príslušné oddelenie cudzineckej polície," dodáva polícia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona