V bratislavskom štvrtom obvode miznú bicykle

NETKY.SK • 23 Máj 2014, 13:02 • 2 min
V bratislavskom štvrtom obvode miznú bicykle

BRATISLAVA – V mestských častiach štvrtého bratislavského obvodu zaznamenala polícia v posledných týždňoch zvýšený počet krádeží bicyklov. Zlodeji kradli z chodby bytových domov, kočikární i podzemnej garáže.

slovakia

left justify in out

Ako informovala preventistka Okresného riaditeľstva Policajného zboru (OR PZ) Bratislava IV Martina Kočišová, ku krádežiam došlo na Adámiho, Veternicovej a Segnerovej ulici v Karlovej Vsi, na Dúbravskej ceste a Trhovej ulici v Dúbravke. "Najväčšiu ujmu spôsobili zlodeji krádežou v podzemnej garáži na Dúbravskej ceste, kde ukradli crossový bicykel, ktorého hodnotu vyčíslil jeho majiteľ na 1700 eur," uviedla pre TASR Kočišová.

 

Polícia preto odporúča majiteľom bicyklov, aby si dali veľký pozor na zabezpečenie ich majetku proti krádeži. "Je potrebné neustále kontrolovať, či sú uzamknuté priestory, v ktorých sú bicykle odložené," upozornila Kočišová. "Odporúčame tiež uzamknúť aj samotný bicykel," dodala policajná preventistka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies