V bratislavskom Starom Meste začínajú vyberať predajcov na vianočné trhy

NETKY.SK • 17 September 2014, 14:10 • 2 min
V bratislavskom Starom Meste začínajú vyberať predajcov na vianočné trhy

BRATISLAVA - V bratislavskom Starom Meste už začali hľadať predajcov na vianočné trhy. Mestská časť vyhlásila výberové konanie na prenájom stánkov, ktorých bude na Hviezdoslavovom námestí spolu 35. Záujemcovia môžu predkladať svoje ponuky do 13. októbra do poludnia.

slovakia

left justify in out

"Minimálna výška nájomného sa v porovnaní s minulým rokom nemenila. V prípade predaja občerstvenia je to 200 eur a v prípade predaja vianočných darčekov 30 eur na jeden deň," uviedla staromestská hovorkyňa Alexandra Obuchová. 
     

Na súťaži sa môžu zúčastniť fyzické osoby – živnostníci aj právnické osoby. "Každý účastník súťaže môže podať prihlášku iba na jeden stánok," pripomenula hovorkyňa. Písomná prihláška musí obsahovať presné označenie uchádzača, účel nájmu, kde záujemca špecifikuje ponuku sortimentu, a tiež ponuku nájomného.
     

Súťažné podklady, teda tlačivo záväznej ponuky a situáciu s umiestnením stánkov, záujemcovia nájdu na internetovej stránke staromestskej samosprávy, na úradnej tabuli alebo si poň môžu prísť na pracovisko Centrum služieb občanom, ktoré je na prízemí budovy miestneho úradu. 
     

Písomné prihlášky je potrebné zaslať na adresu Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto, Referát obchodu a služieb, Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava (poštou alebo osobne do podateľne na prízemí budovy), a to v uzavretej obálke, na ktorej bude uvedené presné označenie uchádzača a výrazné označenie heslom STAROMESTSKÉ VIANOČNÉ TRHY 2014. Informácie týkajúce sa výberového konania uchádzači získajú na referáte obchodu a služieb na čísle 02/59 246 318 alebo prostredníctvom e-mailu dominik.juhasz staremesto.sk. 
     

Staromestské vianočné trhy sa budú konať na námestí pred historickou budovou divadla od 21. novembra do 23. decembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies