Pri Prezidentskom paláci sa strieľalo, dvaja ľudia sú mŕtvi!

NETKY.SK • 21 Marec 2014, 20:38 • 2 min
Pri Prezidentskom paláci sa strieľalo, dvaja ľudia sú mŕtvi!

BRATISLAVA - Na Bradlianskej ulici v Bratislave sa dnes strieľalo.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií polície strelné poranenia utrpeli dvaja ľudia. Obeťou sa stala žena a muž, obaja sú mŕtvi, potvrdil TASR hovorca záchranárov Andrej Hirjak. 
      

"Lekár rýchlej lekárskej pomoci na mieste udalosti konštatoval u ženy a muža úmrtie, spôsobené strelným poranením," uviedol Hirjak. Podľa hovorcu zatiaľ identita osôb nie je známa. Žena však môže mať 22 až 26 rokov, muž 26 až 30 rokov. "Zatiaľ nevieme, či sú slovenskej národnosti," dodal. 
      

Policajné hliadky boli dnes vyslané na Bradliansku ulicu krátko po 16.30 h. "Hodnovernosť oznámenia hliadky na mieste preverili a potvrdili. Vzhľadom na prebiehajúce prvotné úkony však nie je možné v súčasnosti poskytnúť k prípadu bližšie informácie," uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.
      

Podľa medializovaných informácií telá ležali v dvoch autách, vzdialené od seba približne 100 metrov. "Podľa predbežného zistenia muž zastrelil ženu a potom obrátil zbraň proti sebe," povedal pre Čas.sk policajný zdroj.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies