V Bratislavskom kraji sa zameria polícia na cyklistov a chodcov

NETKY.SK • 2 December 2015, 11:53 • 2 min
V Bratislavskom kraji sa zameria polícia na cyklistov a chodcov

BRATISLAVA - Na cestách Bratislavského kraja bude dnes od 17.00 do 20.00 h prebiehať policajná akcia zameraná na cyklistov a chodcov.

slovakia

left justify in out

Policajti budú okrem dodržiavania dopravných predpisov kontrolovať aj vybavenie bicyklov, používanie ochranných prílb a reflexných prvkov alebo oblečenia.

 

Ako uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, v prípade porušenia predpisov budú policajti nemotorových účastníkov cestnej premávky sankcionovať. "Každý z účastníkov cestnej premávky môže dodržiavaním dopravných predpisov a pravidiel zvýšiť svoju bezpečnosť a predchádzať nešťastiam na cestách," dodala.

 

Hovorkyňa pripomenula, že policajti v priebehu októbra a novembra vykonali preventívne kontroly, v rámci ktorých rozdávali reflexné prvky a upozorňovali nemotorových účastníkov na ich význam a dôležitosť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona