V Bratislavskom kraji bude zvýšený dohľad nad premávkou

NETKY.SK • 1 Február 2017, 09:23 • 2 min
V Bratislavskom kraji bude zvýšený dohľad nad premávkou

BRATISLAVA - Pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky a tiež disciplínu jej účastníkov je cieľom štvrtkovej (2.2.) policajnej akcie v Bratislavskom kraji.

slovakia

left justify in out

Počas kontroly sa policajti budú zameriavať predovšetkým na dodržiavanie zákona o cestnej premávke, najmä zo strany vodičov. TASR o tom dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

 

V rámci kontroly nemusia policajti vodičov pri porušení zákona o cestnej premávke zastaviť a vyriešiť priamo na mieste, ale rozhodnutie o uložení pokuty za spáchaný správny delikt zašlú držiteľovi vozidla poštou. "Vo vykonávaní častých osobitných kontrol s cieľom pozitívne ovplyvniť dopravno-bezpečnostnú situáciu na území Bratislavského kraja budeme aj naďalej pokračovať," dodal Szeiff.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona