V bratislavskej Trnávke horelo, okolnosti vyšetrujú policajti

NETKY.SK • 20 Február 2017, 11:19 • 2 min
V bratislavskej Trnávke horelo, okolnosti vyšetrujú policajti

BRATISLAVA - Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II vyšetrujú okolnosti požiaru, ku ktorému došlo v nedeľu v nočných hodinách v bratislavskej miestnej časti Trnávka.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, oznámenie o požiari v pivničných priestoroch jedného z obytných domov na Banšelovej ulici prijali policajti prostredníctvom linky 158 v čase krátko po 22:30.

 

„Policajti po príchode na miesto okolie obytného domu bezodkladne zabezpečili a na ochranu života a zdravia 20 obyvateľov na nevyhnutný čas evakuovali," povedala Mihalíková s tým, že požiar následne uhasili privolaní príslušníci Hasičského a záchranného zboru. „Podľa doterajších informácií sa v dôsledku požiaru nikto z prítomných osôb nezranil, ani nepotreboval ošetrenie zdravotníckym personálom. Podľa vyjadrenia zisťovateľa príčin požiarov je príčina požiaru v súčasnosti predmetom zisťovania, predbežne nebolo vylúčené ani potvrdené cudzie zavinenie osoby," uviedla Mihalíková. Výšku spôsobenej škody predbežne vyčíslili na 1500 eur.

 

Presné príčiny ako aj ďalšie okolnosti tohto požiaru v súčasnosti vyšetrujú. „Poverený príslušník Policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia," dodala Mihalíková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies