V bratislavskej Redute sa začal charitatívny Festival of fashion

NETKY.SK • 24 November 2011, 04:36 • 2 min
V bratislavskej Redute sa začal charitatívny Festival of fashion

V bratislavskej Redute sa začal charitatívny Festival of fashion

slovakia

left justify in out

img

 

Priestory bratislavskej Reduty patria oddnes kráse, aktuálnym módnym trendom a luxusným značkám. V hlavnom meste sa začal Festival of fashion (22. - 25. 11.), ktorý usporiadala Daniela Kralevich. Ako pre TASR podčiarkla, ide o charitatívnu akciu. "Pomáhame detskej onkológii, pomoc je určená Detskej fakultnej nemocnici na Kramároch a neziskovému fondu Dedičnosť a zdravie, ktorý sa zaoberá náročnými diagnostickými operáciami v rámci výskumu," vysvetlila.
Festival plný módy a luxusu, ktorého cieľom je pomoc s poskytnutím potrebných pomôcok, otvára Day of fashion labels. Počas prvého festivalového večera sa samostatne predvedú luxusné módne značky s najnovšími kolekciami, ktoré môžu nájsť módni nadšenci v predajných sieťach na Slovensku i v Českej republike. "Francúzska značka Cipo & Baxx tu už má otvorený franchise. Sú tu kabelky Sofie&Jane zo vzácnych koží a klenotníctvo Valentína, ktoré bude predvádzať drahé šperky," prezradila organizátorka charitatívneho podujatia s tým, že medzi jeho najzaujímavejšie časti patrí aj diamantová výstava v hodnote niekoľko milión eur. "Skupina piatich druhov drahých kameňov - smaragdy, zafíry, rubíny, perly a diamanty - sa predstaví nielen dnes večer, ale VIP hostia ich budú môcť vidieť aj vo štvrtok a v piatok," doplnila.
Na Festivale of fashion nebude chýbať ani známe módne konzorcium. "Max Mara, Marina Rinaldi predvedie nádherné modely dovezené z Talianska, to bude tiež veľmi zaujímavé," poznamenala Kralevich s tým, že počas festivalových večerov uvidia priaznivci módy zhruba 150 mod

elov. S odevmi a doplnkami z dielne Daniely Kralevich sa však nestretnú. Organizátorka a dizajnérka ich prezentovať na Festivale of fashion, ktorý sa koná pod záštitou manželky prezidenta SR Silvie Gašparovičovej, nebude. "Ja som dosť veľký perfekcionista, pre mňa je dôležité pripravovať sa dlhodobo na módnu prehliadku, ktorá má byť autorská," zdôvodnila rozhodnutie nepredvádzať vlastnú tvorbu. "Sú to modely, do ktorých odovzdáva každý návrhár kúsok zo seba, tak je podstatné, aby to vyzeralo presne tak, ako si to predstavuje. A tento rok som práve na zimnú časť nemala vôbec čas."

Zdroj: TASR

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona