V bratislavskej Rači vyrastie nová flexibilná skladovo-logistická hala

NETKY.SK • 25 Apríl 2015, 13:05 • 2 min
V bratislavskej Rači vyrastie nová flexibilná skladovo-logistická hala

BRATISLAVA - V bratislavskej mestskej časti Rača sa investor chystá vybudovať novú jednopodlažnú skladovo-logistickú halu so zameraním na ľahký priemysel a logistiku. Umiestnená bude v existujúcom areáli spoločnosti Logis Invest v miestnej časti Žabí majer a bude ju možné flexibilne prenajímať viacerým nájomcom.

slovakia

left justify in out

"Návrh riešenia umožňuje prevádzkové rozdelenie skladovo-logistických priestorov na viac častí, čo umožňuje prenájom viacerým užívateľom alebo situovanie odlišných činností v delených priestoroch pre jedného nájomcu," uvádza navrhovateľ v zámere predloženom na posudzovanie vplyvov na životné prostredie (EIA). Predpokladané investičné náklady vyčíslil na 1,1 milióna eur.

 

Začiatok výstavby je naplánovaný na júl tohto roka a práce chce investor ukončiť v novembri. Prevádzka by sa mohla spustiť o mesiac neskôr. Predbežne sa počíta so skladovo-logistickou prevádzkou aj drobnou výrobou a montážou bez významnejších technologických procesov. K hale bude pričlenený administratívno-sociálny objekt tvorený kontajnerovými bunkami s priestormi pre zamestnancov. Vybudovať by sa malo 20 nových parkovacích miest.

 

V súčasnosti voľný pozemok doteraz slúžil na skladovacie účely okolitých priemyselných objektov a nájomníkov. Z troch strán ho ohraničuje zástavba budov určených na priemysel, zo severnej strany ulica Bojnická. Dopravné napojenie je na Bojnickú cestu, v blízkosti je napojenie na diaľnicu D1.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies