V bratislavskej nebankovej inštitúcii nahlásili bombu, polícia žiadnu nenašla

NETKY.SK • 28 Júl 2014, 15:16 • 2 min
V bratislavskej nebankovej inštitúcii nahlásili bombu, polícia žiadnu nenašla

BRATISLAVA - V pobočke nebankovej inštitúcie na Jakubovom námestí v Bratislave sa mala nachádzať bomba.

slovakia

left justify in out

Upozorňovala na to dnes predpoludním sms správa, ktorú inštitúcia dostala. Polícia okamžite evakuovala z pobočky ľudí, bomba tam ale nakoniec nebola. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

 

"V pobočke nebankovej inštitúcie prijali sms správu, ktorá obsahovala slová: máte tam bombu," vysvetľuje hovorkyňa. Polícia preto urobila bezpečnostné opatrenia a na miesto vyslala pyrotechnikov aj psovodov so špeciálne vycvičenými služobnými psami na vyhľadávanie výbušnín. Tí priestory pobočky prehľadali. "Vykonaná pyrotechnická prehliadka však hodnovernosť oznámenia nepotvrdila," zdôraznila Považanová.

 

V tejto súvislosti už vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu šírenia poplašnej správy. "V súčasnosti policajti vykonávajú všetky potrebné úkony na objasnenie tohto prípadu," dodala hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona