V bratislavskej MHD, vlakoch i autobusoch budú robiť dopravný prieskum

NETKY.SK • 10 Október 2014, 09:08 • 2 min
V bratislavskej MHD, vlakoch i autobusoch budú robiť dopravný prieskum

BRATISLAVA - Cestujúci v bratislavskej MHD sa môžu od 11. do 16. októbra stretnúť vo vozidlách verejnej dopravy so sčítacími komisármi.

slovakia

left justify in out

Tí budú zisťovať počet cestujúcich, trasu cesty a typ použitého lístka. Dopravný prieskum sa uskutoční vo vozidlách všetkých dopravcov zapojených do Integrovaného dopravného systému v Bratislavskom kraji (IDS BK), teda aj vo vlakoch a linkových autobusoch. Upozorňuje na to Dopravný podnik Bratislava na svojej internetovej stránke.

 

Sčítací komisári budú riadne označení a počas cesty postupne oslovia jednotlivých cestujúcich tak, aby nezdržiavali vozidlá dopravcov ani cestujúcich. Prieskum je anonymný, sčítací komisári sa budú pýtať na začiatok a koniec cesty a aké cestovné lístky na cestu použili. Dopravný podnik upozorňuje, že v žiadnom prípade nebudú od cestujúcich zisťovať osobné údaje. 

 

Prieskum organizuje spoločnosť Bratislavská integrovaná doprava. Výsledky prieskumu budú slúžiť k spresneniu skutočného využívania predplatných cestovných lístkov integrovanej dopravy v Bratislavskom kraji u jednotlivých dopravcov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies