V bratislavskej Medickej záhrade sa počas leta zabavia deti i dospelí

NETKY.SK • 29 Jún 2013, 14:38 • 2 min
V bratislavskej Medickej záhrade sa počas leta zabavia deti i dospelí

BRATISLAVA – Bratislavčania i návštevníci hlavného mesta môžu letné mesiace tráviť aj v Medickej záhrade. V rámci Staromestského letného festivalu pripravilo Centrum divadla, literatúry a vzdelávania program pre rôzne vekové kategórie. Agentúru SITA o tom informovala Lucia Doubravová z centra na Školskej ulici v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Pre najmenších sú pripravené tri rozprávkové pondelkové dopoludnia. Tie štartujú v pondelok 8. júla o 10:00, keď marionetové Divadlo pod hríbikom predstaví deťom rozprávku Poprepletko. Malí diváci si tiež po predstavení budú môcť vyskúšať prácu s drevom. Svoj talent budú môcť deti prejaviť aj na výtvarných dielňach 15. júla počas čítania príbehu o Bete Analfabete z pera Jána Uličianskeho. Bábkoherec Lukáš Tandara zas 22. júla oživí málo známu rozprávku Hanička od zberateľa slovenských ľudových rozprávok Samuela Czambela. Utorky a štvrtky v Medickej záhrade budú venované pohybu. Cvičenia budú viesť každý utorok a štvrtok počas júla a augusta o 10:00 a 17:00 lektori pohybových kurzov z centier na Školskej a Gaštanovej. Záujemcovia si môžu vyskúšať jogu, hathajogu, bodyforming, pilates alebo tai ji. Tak ako každý rok, aj teraz budú k dispozícii karimatky. Vstup na všetky podujatia je voľný, ak bude pršať, program sa ruší.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies