V bratislavskej Inchebe sa začali veľtrhy Coneco a Racioenergia

NETKY.SK • 22 Marec 2017, 12:44 • 2 min
V bratislavskej Inchebe sa začali veľtrhy Coneco a Racioenergia

BRATISLAVA – V bratislavskej Inchebe sa dnes začal 38. medzinárodný veľtrh stavebníctva Coneco, ktorý potrvá do soboty 25. marca. Veľtrh ponúka všetko pre stavbu, rekonštrukciu a zariaďovanie, riešenia do interiéru vrátane technologických a dizajnových noviniek. V poradí 27. veľtrh energetickej efektívnosti Racioenergia súčasne predstaví technológie určené na rozumné hospodárenie s energiami.

slovakia

left justify in out

Ako informovala Antónia Čermáková z Incheby, návštevníkom sa na ploche 35.000 m2 predstaví 460 vystavovateľov z 11 krajín – SR, ČR, Grécka, Maďarska, Nemecka, Poľska, Rakúska, Rumunska, Ruska, Talianska a Ukrajiny. Veľtrhy sprevádzajú výstavy Voda, Pasívne domy a Drevodomy.

 

Návštevníci na veľtrhu získajú prehľad o aktuálnych možnostiach v ponuke sortimentu určeného na stavbu, rekonštrukciu a zariaďovanie. Vystavovatelia prezentujú tehly, tesniace materiály, okná, dvere, strechy, podlahy, klimatizácie, elektroinštalácie, kotly, tieniace prvky, sauny, vírivky, garážové brány, zariadenie do záhrady, ale aj svietidlá, krby, kuchyne či iný nábytok.

 

„V ponuke nebudú chýbať ani klasické i netradičné riešenia do interiéru vrátane technologických a dizajnových noviniek, ktoré sa neustále objavujú na trhu. Sortiment vo všeobecnosti smeruje k optimalizácii nákladov pri využití moderných materiálov a dizajnového vzhľadu,“ uviedla Čermáková.

 

Coneco dopĺňa odborný program orientovaný na aktuálne témy v stavebníctve, pripravený v spolupráci so združeniami, cechmi a technickými ústavmi. Pozornosť sa bude venovať témam, ako je manuál komplexnej obnovy bytových domov, inovatívne prístupy k riadeniu životného cyklu stavebných objektov, problematika zhotovenia obvodového plášťa budov, moderné technológie pre moderné drevostavby alebo prírodné staviteľstvo na Slovensku.

 

Výstavy Drevodomy a Pasívne domy prinášajú široké zastúpenie firiem, ktoré sa zaoberajú realizáciou takýchto stavieb. V poradí 4. ročník výstavy Voda predstavuje riešenia zamerané na udržateľný rozvoj, protipovodňové opatrenia či podporu v oblasti vodného hospodárstva.

 

Počas veľtrhu budú zároveň vyhlásené výsledky súťaže Stavba roka 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies