V bratislavskej Inchebe sa dnes začínajú tri veľtrhy

NETKY.SK • 8 Február 2013, 08:18 • 2 min
V bratislavskej Inchebe sa dnes začínajú tri veľtrhy

V bratislavskej Inchebe sa dnes začínajú tri veľtrhy - Zaujímavosti Dnes predpoludním odštartujú na bratislavskom výstavisku Incheba tri veľtrhy - Dieťa a rodina, Interbeauty a Svadobný veľtrh. Prvý menovaný potrvá až do nedele 10.

slovakia

left justify in out

imgDnes predpoludním odštartujú na bratislavskom výstavisku Incheba tri veľtrhy - Dieťa a rodina, Interbeauty a Svadobný veľtrh. Prvý menovaný potrvá až do nedele 10. februára, ďalšie dva sa skončia už v sobotu o 18:00. Na vôbec prvom veľtrhu Dieťa a rodina si na svoje prídu najmä tehotné ženy a mamičky. Okrem ponuky potrieb pre deti a rodičovstvo ich čakajú rôzne rady od skúsených odborníkov. Pre najmenších sú pripravené zábavné sprievodné aktivity. V ponuke štyridsiatky vystavovateľov budú napríklad kočíky, autosedačky, detský nábytok, bicykle, kozmetika a hygienické potreby, cumlíky, fľaše, tehotenské a detské oblečenie, hračky, detská obuv i rôzne služby ako fotenie detičiek, ponuka zdravotníckych služieb a voľnočasových aktivít pre najmenších. Pre mamičky bude pripravená oddychová zóna s možnosťou odparkovať kočík, ohriať stravu, dieťatko nakŕmiť alebo prebaliť.

Svadobný veľtrh bude hostiť viac ako sto vystavovateľov. Pod jednou strechou ľudia nájdu svadobné šaty, doplnky, cateringové služby, odborníkov na výzdobu, zlatníkov a iných špecialistov na všetko, čo sa svadobného dňa týka. Veľtrh budú sprevádzať hudobné a tanečné vystúpenia, zlatým klincom podujatia by mala byť módna prehliadka svadobných aj popolnočných šiat. Predvedú ich napríklad Erika Barkolová s dcérami, hviezda seriálu Panelák Mirka Partlová, herečka Elena Podzámska alebo speváčka Mária Čírová. Pre návštevníkov je tiež pripravená svadobná súťaž o atraktívne ceny a zábavná svadobná aukcia. Vrcholom podujatia bude svadba v balóne. Odvážni snúbenci si svoje "áno“ povedia vo vzduchu nad parkoviskom výstaviska. Táto netradičná svadba bude mať svoje miesto v Slovenskej knihe rekordov. 

Trendy v úprave vizáže do sviežich teplých tónov ponúkne jarná edícia veľtrhu krásy Interbeauty. Šesťdesiat vystavovateľov prinesie kozmetické novinky a odborníci na skrášľovanie predvedú svoje umenie pri vytváraní zaujímavých kreácií. Bohatú nádielku líčidiel, pleťovej i telovej kozmetiky, produktov starostlivosti o vlasy, prípravky na nechty i prístroje pre vybavenie salónov doplnia sprievodné šou a súťaže. Prvýkrát sa bude konať celoslovenská súťaž kaderníkov a vizážistov Interbeauty Trophy, v ktorej budú talentovaní študenti i profesionáli vytvárať stylingy na vopred určené témy. 

Na veľtrhu bude slávnostne vyhlásená tohtoročná téma populárnej súťaže Vizážista roka a Team roka. Obdivovatelia decentne obnaženého ženského tela si zase prídu na svoje pri sledovaní súťažnej exhibície Body painting 2013 a Aplikácie na telo 2013 s témou Purity (Čistota). Interbeauty tiež ponúkne návštevníčkam možnosť nechať si vytvoriť účes od kaderníkov zvučných mien. Skupina hairstylistov, medzi ktorými bude aj Zolo Takács, Peter Sýkora, Ľubica Horňáková či Jana Antalová, sa zíde na výstavisku už dnes. Strihať a česať budú bez nároku na honorár. Každý účes síce bude stáť 15 eur, no všetky vyzbierané peniaze poputujú na dobročinný účel. Viac informácií o veľtrhoch je na webstránke incheba.sk. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies