V Bratislave zničili počas Silvestra automaty na lístky, škoda je 6-tisíc

NETKY.SK • 2 Január 2014, 14:20 • 2 min
V Bratislave zničili počas Silvestra automaty na lístky, škoda je 6-tisíc

BRATISLAVA - Vandali vyčíňali v Bratislave aj počas silvestrovskej noci, za obeť im tentoraz padli automaty na cestovné lístky či prístrešky na zastávkach.

slovakia

left justify in out

Výtržníci zničili deväť automatov, škody na nich Dopravný podnik Bratislava vyčíslil na 6 304 eur. Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Adriana Volfová, dva automaty na Vazovovej a Saratovskej ulici výtržníci zničili tak, že musela byť privolaná aj policajná hliadka a škody na nich sa vyšplhali na 2 600 eur.

Po silvestrovských oslavách ostali poškodené aj viaceré zastávky Mestskej hromadnej dopravy (MHD) v Bratislave, pričom najviac je ich na Hrobákovej ulici. Dopravný podnik zatiaľ škody nevyčíslil, keďže nie všetky zastávky majú v správe. Vandali vyčíňali aj vo vozidlách MHD. S rozbitým oknom skončil autobus i električka, vo viacerých vozidlách poškodili aj interiéry. Podľa Volfovej síce škody neboli veľké, spôsobili však vyradenie spojov z premávky a Dopravný podnik ich musel nahradiť záložnými vozidlami, preto niektoré spoje meškali. Podgurážení silvestrujúci ráno na Nový rok vyčíňali aj na Hlavnej stanici, kde vulgárne a agresívne útočili na vodičov MHD aj privolaných dispečerov Dopravného podniku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona