V Bratislave vystúpia hviezdy 90. rokov Dr. Alban, Ice MC a Whigfield

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 12:56 • 2 min
V Bratislave vystúpia hviezdy 90. rokov Dr. Alban, Ice MC a Whigfield

BRATISLAVA - We Love The 90's je názov koncertu, na ktorom v piatok 18. marca v bratislavskej Hant aréne vystúpia hviezdy 90. rokov Dr. Alban, Ice MC a Whigfield.

slovakia

left justify in out

Po koncerte bude zábava pokračovať vo forme mega oldies video disco párty až do ranných hodín.

 

Deväťdesiate roky sú najobľúbenejším a najúspešnejším hudobným obdobím a spolu s týmito legendami sa fanúšikovia prenesú do minulého storočia, kde opäť zažijú jedinečnú atmosféru vtedajších Live show a diskoték. Po Live show párty nekončí, pre návštevníkov koncertu bude pripravená najväčšia Oldies video disco s klipmi 70., 80. a 90. rokov na veľkoplošnej led obrazovke a projekciách umiestnených v celom priestore haly. Svoju novú podobu návštevníkom koncertu opakovane ukáže Hant aréna, ktorá za posledné obdobie prešla mnohými zmenami. Fanúšikovia si budú môcť užiť komfortné sedenie na nových sedadlách, bonusom sú novozrekonštruované VIP priestory a nová kaviareň priamo v športovej hale.

 

Švédsky hudobník a producent nigérijského pôvodu Dr.Alban je vlastníkom produkčnej značky, ktorá nesie v sebe jeho meno: Dr-records. Hudobný štýl tohto interpreta je charakterizovaný ako fúzia eurodance/hip-hopu, reggae a dancehallu. Odhadovaný celosvetový predaj jeho hudobnej produkcie je viac ako 16 miliónov nahrávok. Medzi najznámejšie hity patria skladby It's My Life a Sing Hallelujah.

 

 

 

Raper a hudobník so zaujímavým umeleckým menom Ice MC dosiahol najväčší kariérny úspech v 90. rokoch. Jeho tri najúspešnejšie skladby z tohto obdobia Think About the Way, It's a Rainy Day a Take Away the Colour zdolávali rekordné rebríčky po celom svete. Spevák priniesol do sveta hudby vlastný nový štýl nazvaný ragamuffin.

 

Whigfield, vlastným menom Sannie Carlson je speváčka dánskej národnosti. V rokoch 1993 – 2004 spievala v talianskej hudobnej spoločnosti Energy productions. Jej najslávnejším hitom bola skladba Saturday Night, ktorá bola zároveň aj jej prvou pesničkou. K ďalším hitom patria Another Day, Think of you, Sexy Eyes. V priebehu svojej kariéry vydala štyri radové albumy Whigfield I - IV. Bola súčasťou dvoch pražských mega dance festivalov počas 90. rokov. Pred dráhou speváčky sa venovala modelingu, teraz je textárkou a skladateľkou v Energy productions. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies