V Bratislave vystúpi švédska electro-swing-hip-hopová kapela Movits!

NETKY.SK • 4 November 2015, 13:45 • 2 min
V Bratislave vystúpi švédska electro-swing-hip-hopová kapela Movits!

BRATISLAVA - V bratislavskom Majestic Music Clube (MMC) vystúpi 12. februára švédska electro-swing-hip-hopová kapela Movits!. Koncert bude súčasťou jej európskeho turné, ktoré odštartuje 9. februára v Berlíne a potrvá až do 23. apríla.

slovakia

left justify in out

Trojčlenná formácia sa v rámci turné predstaví aj v Prahe (10. februára), Budapešti (11. februára) a Viedni (13. februára). V Bratislave spolu s nimi vystúpia aj slovenskí dídžeji Swing Thing a Papa Django. Skupina Movits! vznikla v roku 2007 v meste Lulea a jej zostavu tvoria bratia Johan a Anders Rensfeldtovci a Joakim Nilsson. Debutovali o rok neskôr albumom Äppelknyckarjazz, po ktorom nasledovali štúdiovky Ut ur min skalle/Out Of My Head (2011), Huvudet bland molnen/Head Amongst the Clouds (2013) a Dom försökte begrava oss, dom visste inte att vi var frön/They Tried To Bury Us, They Didn't Know That We Were Seeds (2015).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona