V Bratislave vystúpi idol James Blunt!

NETKY.SK • 22 Október 2014, 13:55 • 2 min
V Bratislave vystúpi idol James Blunt!

BRATISLAVA - James Blunt mieri na Slovensko, v bratislavskej Aegon aréne NTC sa predstaví v pondelok 28. októbra. Špeciálnym hosťom anglickej hviezdy bude slovenská speváčka Zuzana Mikulcová so svojím akutistickým setom, na pódiu ju budú sprevádzať dvaja muzikanti.

slovakia

left justify in out

„Je to veľká výzva, ešte som pred takým množstvom ľudí na pódiu nestála,” usmieva sa talentovaná hudobníčka, ktorá v roku 2009 získala hlavnú cenu súťaže Nové tváre slovenského jazzu. „Nesmierne si cením takúto príležitosť a bude mi cťou tam zahrať pár mojich piesní. S chlapcami sa už veľmi tešíme.” 
     

Zuzana Mikulcová dlho pôsobila ako speváčka v rôznych kapelách. Jej autorský projekt funguje približne rok a pol. Piesne žánrovo nedefinuje, vníma ich ako fúziu viacerých pohľadov a smerov, ale čo všetky piesne spája, je istá výpoveď v textoch, ktoré píše v slovenčine. 
     

Zuzana pochádza z Rimavskej Soboty, hudbe sa venuje od detstva. Konzervatórium vyštudovala v Prahe, odbor skladba a aranžovanie populárnej hudby a odbor populárny spev. Momentálne navštevuje VŠMU v Bratislave. Veľkým prínosom pre ňu bola spolupráca s kapelou Sanyland po boku výborných muzikantov ako Juraj Griglák, Peter Binder či Peter Szabados. V roku 2009 Zuzana získala hlavnú cenu súťaže Nové tváre slovenského jazzu, organizovanej Slovenskou jazzovou spoločnosťou. Predstavila sa aj v televíznom programe Legendy popu.
     

Nekorunovaný kráľ “slaďákov” James Blunt v Bratislave predstaví najmä hity ako You're Beautiful, 1973, Goobye My Lover, Same Mistake, Wisemen, Stay The Night či Carry You Home. Štyridsaťročný rodák z anglického mesta Tidworth prinesie aj nové skladby z aktuálneho albumu Moon Landing, podľa ktorého pomenoval celé svetové turné ako Moon Landing 2014 World Tour. Z tejto platne pochádza aj aktuálny hit Bonfire Heart, ktorý napísal spoločne s lídrom skupiny One Republic Ryanom Tedderom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona