V Bratislave vylúpili stávkovú kanceláriu, polícia po lupičovi pátra

NETKY.SK • 19 Marec 2014, 14:39 • 2 min
V Bratislave vylúpili stávkovú kanceláriu, polícia po lupičovi pátra

BRATISLAVA - Polícia intenzívne pátra po páchateľovi dnešného lúpežného prepadnutia stávkovej kancelárie na Furdekovej ulici v Bratislave. Pre TASR to uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

"Dnes krátko po 13.00 h vošiel neznámy páchateľ do priestorov kancelárie, kde pod hrozbou použitia zbrane požadoval od zamestnankyne vydanie finančnej hotovosti," informoval Szeiff. Zamestnankyňa mu z obavy o svoj život a zdravie vydala finančnú hotovosť v doposiaľ presne nevyčíslenej výške. Páchateľ následne ušiel na neznáme miesto. Lúpež sa zaobišla bez zranení. 
      

"Podľa dostupných informácií išlo o osobu mužského pohlavia, oblečenú v čiernom, tvár si maskoval čiernou čiapkou a šálom čiernej farby, ozbrojený bol krátkou guľovou zbraňou," uzavrel policajný hovorca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona