V Bratislave vyčíňa obnažený úchyl v aute, ak sa stanete obeťou, zapíšte si jeho ŠPZ!

NETKY.SK • 20 Júl 2017, 15:09 • 2 min
V Bratislave vyčíňa obnažený úchyl v aute, ak sa stanete obeťou, zapíšte si jeho ŠPZ!

BRATISLAVA – V Bratislave úraduje exhibicionista, ktorý obťažuje ženy na verejnosti. Presúva sa na nešpecifikovanom veľkom čiernom aute. Naposledy bol videný v centre mesta na križovatke pri starej Cvernovke.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

img

Stará budova Cvernovky, v blízkosti ktorej sa incident odohoral

 

Útočí tak, že k vyhliadnutej obeti sa priblíži autom s otvoreným oknom. Keď sa pozriete dnu, má rozopnutú košeľu aj nohavice, ukája sa pred vami a čaká na reakciu. Či má v úmysle obeti aj fyzicky ublížiť, zatiaľ nie je známe. Maloletým dievčatám však aj takto, môže spôsobiť psychickú traumu.

 

Popis osoby: Ide o muža v strednom veku, je silnej postavy s veľkým bruchom a má krátke vlasy. Vzhľadom k tomu, že sedel v aute, nebolo možné odhadnúť jeho výšku.

 

Ak sa stanete jeho obeťou aj vy, nezľaknite a zapíšte si jeho ŠPZ! S týmto údajom následne kontaktujte políciu.

 

„Bola som na bicykli. Chcela som prejsť cez križovatku a v tom ma zablokovalo veľké čierne auto, v ktorom sa ukájal nejaký chlap. Vydesilo ma to,“ uviedla pre Netky.sk obeť včerajšieho incidentu. Tá následne volala na políciu, aby úchyla udala. Avšak keďže si nestihla poznačiť poznávacie číslo auta, je polícia údajne bezmocná. Mestské kamery ho podľa privolanej hliadky nemohli zachytiť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies