V Bratislave vrcholil charitatívny Festival of fashion

NETKY.SK • 29 November 2011, 05:18 • 2 min
V Bratislave vrcholil charitatívny Festival of fashion

V Bratislave vrcholil charitatívny Festival of fashion - Pre ženy Exkluzívne charitatívne podujatie pod názvom Festival of fashion vrcholilo v piatok večer v  bratislavskej Redute. Módnych nadšencov už stihli očariť luxusné módne značky s najnovšími kolek

slovakia

left justify in out

img

Exkluzívne charitatívne podujatie pod názvom Festival of fashion vrcholilo v piatok večer v  bratislavskej Redute. Módnych nadšencov už stihli očariť luxusné módne značky s najnovšími kolekciami. Mali možnosť obdivovať aktuálne módne trendy, kabelky zo vzácnych koží od Sofie&Jane, šperky z klenotníctva Valentína či francúzsku značku Cipo & Baxx.
Dámy mohli využiť poradenstvo a líčenie francúzskej značky Sothys. Niektoré si z festivalu odniesli aj darček - prekvapenie v podobe šatky limitovanej edície od svetovej značky Max Mara, ktorá oslavuje tento rok svoje 60. výročie. Záujem vzbudila najmä exkluzívna výstava diamantových šperkov v hodnote niekoľko miliónov eur. Drahé kamene mohli VIP hostia vidieť aj počas záverečného večera. Bodku za festivalom urobí Day of world famous label. Viac ako 250 hostí z rôznych sfér slovenského, ale aj zahraničného diania si mali možnosť pozrieť módnu prehliadku v znamení talianskeho dizajnu, precíznosti, elegancie so značkami Max Mara a Marina Rinaldi.
Podujatie organizovala Daniela Kralevich s cieľom pomôcť Klinike hematológie a onkológie Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave a neziskovému fondu Dedičnosť a zdravie. "Už máme preddohodnutých partnerov, ktorí poskytnú finančné prostriedky na nákup prístroja pre Detskú hematológiu a onkológiu," povedala pre TASR Kralevich. "Budem spokojná, keď pomôžeme akémukoľvek dieťaťu tým, že podarujeme prístroj a bude menej pichané v nemocnici, pretože bude mať pri sebe infúznu pumpu alebo injektomat. To je najväčší úspech. Podstatná je pomoc a to, že sa to spája s krásou, to je druhá vec," dodala dizajnérka a usporiadateľka Festivalu of fashion.
Záštitu nad podujatím prevzala manželka prezidenta SR Silvia Gašparovičová.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies