V Bratislave v sobotu na jeden deň otvoria Múzeum Depeche Mode

NETKY.SK • 25 Máj 2013, 12:56 • 2 min
V Bratislave v sobotu na jeden deň otvoria Múzeum Depeche Mode

BRATISLAVA - V sobotu, keď na Pasienkoch vystúpi legendárny Depeche Mode, bude v blízkom obchodnom centre predajňa Telekomu prerobená na Múzeum Depeche Mode.

slovakia

left justify in out

Rozsiahlu zbierku spomienkových predmetov viažucich sa ku kapele Depeche Mode nájdu fanúšikovia do soboty 25. mája v nákupnom centre Polus City Centre v predajni Telekomu. Medzi viac ako 100 rôznymi artefaktami z najväčšej súkromnej zbierky na svete venovanej Depeche Mode (tzv. Burmeisterova zbierka) nechýbajú kazety s prvými demo nahrávkami, plagáty koncertov, fotografie, platne, knihy, reklamné predmety a veľa ďalšieho. 

Slovenskí fanúšikovia sa o vzácne kúsky zo svojich zbierok mohli podeliť prostredníctvom stránky www.milujemedepeche.sk. Mozaika zložená z relikvií slovenských fanúšikov je takisto súčasťou výstavy. 

Predajňa v štýle Depeche Mode v deň koncertu

V deň koncertu, teda v sobotu 25. mája 2013, sa celá predajňa Telekomu v bratislavskom Polus City Center premení na veľké Múzeum Depeche Mode so všetkým, čo k tomu patrí. K vystaveným artefaktom pribudnú plagáty, informácie o histórii kapely, dokonca predajcovia štylizovaní na spôsob vlastný fanúšikom Depeche Mode. 

Chýbať nebudú súťaže o smartfóny Samsung GALAXY S4 a ďalšie ceny, fotostena či „styling corner“, kde si fanúšikovia pred koncertom budú môcť dať bezplatne upraviť vlasy a make-up v štýle Depeche Mode. O správnu náladu sa postará DJ hrajúci výhradne piesne britskej synthpopovej legendy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies