V Bratislave uvedú v predpremiére snímku Masaryk

NETKY.SK • 29 November 2016, 08:37 • 2 min
V Bratislave uvedú v predpremiére snímku Masaryk

BRATISLAVA - V bratislavskom Kine Mladosť uvedú v decembri v predpremiére česko-slovenskú historickú drámu Masaryk režiséra Juliusa Ševčíka. Projekcie sa uskutočnia 15. až 20. decembra a 29. decembra, pričom vstupenky sú už v predaji.

slovakia

left justify in out

Termín slovenskej distribučnej premiéry je 23. marca, v Českej republike sa novinka dostane do kín 9. marca.

 


"Rozhodli sme sa Masaryka ukázať v exkluzívnej predpremiére ešte tento rok v decembri. Urobili sme tak v Prahe aj v Bratislave. Pevne veríme, že týmto špeciálnym filmovým vianočným darčekom uspokojíme aspoň tých najväčších zvedavcov a navnadíme všetkých milovníkov dobrého filmu na marec do všetkých slovenských kín,“ uviedla Denisa Biermannová z distribučnej spoločnosti Garfield Film.


V titulnej úlohe novinky, ktorej scenár napísali Petr Kolečko, Alex Königsmark a spomínaný Julius Ševčík, sa predstaví Karel Roden. Okrem neho si v snímke zahrali aj Oldřich Kaiser, Jiří Vyorálek, Robert Jašków, Eva Herzigová, Emília Vášáryová, Zuzana Kronerová, Martin Hofmann, Ján Greššo, Ján Jackuliak, Hanns Zischler, Arly Jover, Paul Nicholas, Dermot Crowley či Milton Welsh.


Informácie pochádzajú od Adriány Čahojovej z agentúry Soul For Show a z archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona