V Bratislave uniesli muža

NETKY.SK • 17 Apríl 2013, 15:49 • 2 min
V Bratislave uniesli muža

BRATISLAVA - Sedem až 12-ročné väzenie hrozí štvorici mužov z Prievidze, ktorých polícia viní z únosu a vydierania.

slovakia

left justify in out

"Vyšetrovateľ obvinil 39-ročného Jaroslava M., 27-ročného Jaroslava F., 45-ročného Petra W. a 40-ročného Martina V. z obzvlášť závažného zločinu vydieračského únosu spáchaného formou spolupáchateľstva," informoval agentúru SITA bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Podľa polície muži vo štvrtok 11. apríla podvečer v Bratislave na Hradskej ulici zastavili s autom pri 37-ročnom mužovi zo Žiaru nad Hronom. "Obvinení následne poškodeného odviezli k lyžiarskemu stredisku v okrese Prievidza," uviedol Peczár s tým, že tam ho údajne fyzicky napadli a vyhrážali sa zabitím, ak im nedá väčšie množstvo peňazí. "Obvinené osoby nakoniec poškodeného muža pustili," dodal. Podľa policajného hovorcu sú štyria muži v cele policajného zaistenia, pričom vyšetrovateľ spracoval podnet k návrhu na ich väzobné stíhanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies