V Bratislave sú na viacerých miestach hodové slávnosti

NETKY.SK • 27 September 2014, 08:57 • 2 min
V Bratislave sú na viacerých miestach hodové slávnosti

BRATISLAVA - V Bratislave sa ponesie tento víkend v znamení hodov, konajú sa v Dúbravke, Ružinove i Karlovej Vsi.

slovakia

left justify in out

V Záhorskej Bystrici sú dnes na programe Slávnosti vína. Program Dúbravských hodov sa bude odohrávať na Žatevnej ulici a pri Dome kultúry Dúbravka. Okrem kultúrneho programu budú ich súčasťou aj viaceré sprievodné akcie. Web mestskej časti napríklad pozýva na súťaž vo varení hodového guláša, hodové turnaje v hokejbale, tenise a šachu i na zumba maratón.
      

Karloveské hody sa uskutočnia v Líščom údolí. Ich program sa začal už v piatok (26.9.), hlavný kultúrny program sa bude konať dnes a v nedeľu (28.9.). Najväčším ťahákom pre návštevníkov bude vystúpenie Heleny Vondráčkovej v nedeľu o 19.30 h. "Medzi sprievodnými akciami bude aj súťaž o najlepší karloveský koláč," informovala starostka Karlovej Vsi Iveta Hanulíková.
      

V Ružinove sa uskutočnia hody v nedeľu (28.9.) v Areáli hier Radosť na Drieňovej ulici a hlavnými hviezdami budú skupina Desmod a Jitka Zelenková. "V sobotu sa uskutoční prehliadka folklórnych súborov Ružinovský folkfest, fanúšikovia aktívneho pohybu na bicykli sa môžu prihlásiť na Ružinovskú hodovú cykločasovku," uviedla hovorkyňa Ružinova Miroslava Štrosová. V rámci Slávností vína v Záhorskej Bystrici sa obyvatelia tejto mestskej časti môžu zapojiť do súťaže o najkrajší strapec hrozna a najťažší zemiak. Chýbať nebude ani stolnotenisový turnaj o pohár starostu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona