V Bratislave sneží, vodiči hlásia kolóny a MHD mešká do 20 minút

NETKY.SK • 20 Február 2018, 09:51 • 2 min
V Bratislave sneží, vodiči hlásia kolóny a MHD mešká do 20 minút

BRATISLAVA - V Bratislave momentálne sneží a vodiči hlásia na viacerých miestach zhustenú premávku či dopravné nehody.

slovakia

left justify in out

MHD v hlavnom meste premáva podľa Dopravného podniku Bratislava (DPB) zatiaľ bez komplikácií, no z dôvodu nepriepustnosti komunikácií zaznamenáva meškania spojov od desať do 20 minút.

 

Linky prímestskej autobusovej dopravy meškali v smere od Dunajskej Lužnej približne 40 minút, z iných smerov neprišlo k výraznejšiemu zdržaniu. "Ak sa v súčasnosti vyskytne oneskorenie spojov, ide iba o párminútové intervaly," informovala hovorkyňa Slovak Lines Eva Vozárová.

 

So zhustenou premávkou musia vodiči rátať momentálne v Bratislave na Pražskej, na Moste SNP, Moste Apollo, Račianskej, Slovnaftskej, Svornosti, Ráztočnej a Hradskej ulici v smere do centra. Taktiež aj na vjazde do Bratislavy v smere z diaľnice D2 zo Stupavy.

 

Vodiči sa zdržia aj na obchvate od Zlatých pieskov po Prístavný most, v Petržalke na vjazde na Prístavný most (v smere z Dolnozemskej cesty a Einsteinovej). Zhustená premávka je taktiež v Dunajskej Lužnej v smere do Rovinky a Bratislavy, v Moste pri Bratislave v smere do Bratislavy, v Ivanke pri Dunaji v smere od Bernolákova do Bratislavy. Vodiči sa na týchto miestach zdržia okolo 15 minút.

 

Na diaľnici D1 pred Sencom v smere z Bratislavy, na 25. kilometri, blokuje čiastočne pravý pruh kamión s defektom na odstavnom ostrovčeku. Šoféri by mali dávať pozor na vodiča, ktorý ho opravuje.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies