V Bratislave sa začali sa Vianočné trhy Pod Pyramídou

NETKY.SK • 1 December 2014, 18:07 • 2 min
V Bratislave sa začali sa Vianočné trhy Pod Pyramídou

BRATISLAVA - Vianočná atmosféra zavítala aj pod pyramídu Slovenského rozhlasu v Bratislave. Dnes sa na jeho terase, v priestore novej mestskej záhrady, začali prvé Vianočné trhy Pod Pyramídou.

slovakia

left justify in out

Pre návštevníkov sú pripravené sviatočné jedlá, koncerty i netradičné darčeky.
     

Chýbať nebudú ani sviatočné a zimné zvyky z rôznych kútov Slovenska i sveta či trh s darčekmi. Vo veľkom vyhrievanom stane sa bude konať viacero podujatí či takmer 50 koncertov. Ľudia tu tiež nájdu tradičný punč a vianočné jedlá, aj z iných kultúr.
     

Pod vianočný stromček môžu nosiť dary pre ľudí v núdzi. Darčeky pre blízkych zabalia dobrovoľníci návštevníkom v benefičnom baliacom kútiku. Na mieste sa dá poslať aj sviatočný pozdrav.
     

Pre deti je prichystané premietanie klasických rozprávok z archívu Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS). Každý pracovný deň o 20.00 h sa v stane budú premietať priame prenosy z Adventných koncertov RTVS.
     

Vianočné trhy budú otvorené denne vrátane nedieľ od 12.00 do 22.00 h a potrvajú do 12. decembra. RTVS ich organizuje v spolupráci s občianskymi združeniami Jedlé mesto a ID Space Team.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies