V Bratislave sa uskutoční štvrtá E.ON Jazz Night

NETKY.SK • 12 Máj 2012, 05:55 • 2 min
V Bratislave sa uskutoční štvrtá E.ON Jazz Night

V Bratislave sa uskutoční štvrtá E. ON Jazz Night - Kultúra V prvý júnový deň sa v bratislavskej Design factory po štvrtý raz uskutoční E.

slovakia

left justify in out

img

V prvý júnový deň sa v bratislavskej Design factory po štvrtý raz uskutoční E.ON Jazz Night, ktorá poteší milovníkov nu-jazzu, funky, groove a bossa novy. Večer bude patriť tradične trom koncertom – predstaví sa Lucia Lužinská a Boris Čellár, funky-jazzoví Mop Mop a jazzovo tanečná formácia Bebo Best & The Super Lounge Orchestra.

Koncertnú časť otvorí Quintessence Lucie Lužinskej a Borisa Čellára, ktorí svoj netradičný repertoár s experimentálnymi prvkami predstavia s hudobnými hosťami Gregorom Ftičarom (piano), Jurajom Griglákom (kontrabas), Ajdžim Sabom (perkusie) a Mirom Poprádim (klarinet). Po nich sa na pódiu ukážu Mop Mop - funky-jazzový projekt Andreu Beniniho, talianskeho perkusionistu žijúceho v Berlíne. Ich hudba sa tento rok objaví aj v novom filme Woodyho Allena To Rome With Love.

Pred polnocou ovládnu pódium opäť Taliani - Bebo Best so svojím Super Lounge Orchestra. Bebo sám hrá na niekoľko nástrojov vrátane basy, bicích, sitary, klávesov a gitary. Pridá sa k nemu Renus Greco (gitara), Mauri Scompabop (trúbka), Henry Brion (organ, piano) a vokály budú patriť dáme menom Sara Toga. S nimi príde zmes brazílskej bossa novy, samby a nu-jazzu. O zábavu až do rána sa postará Viedenčanka DJane Lady Smiles. Vstupenky na podujatie sú v predaji v sieti Eventim za 16 eur.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies