V Bratislave sa uskutoční protest Mier Ukrajine, cez telemost vystúpi Zelenskyj

NETKY.SK • 4 Marec 2022, 08:35 • 2 min
V Bratislave sa uskutoční protest Mier Ukrajine, cez telemost vystúpi Zelenskyj

BRATISLAVA - V Bratislave na Námestí SNP sa v piatok od 17:00 uskutoční protest Mier Ukrajine. O 18:00 sa cez telemost pripojí prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Volodymyr Zelenskyj sa zúčastní v živom vystúpení pre viacero európskych metropol súčasne. TASR o tom informovala za organizátorov Katarína Zagorski.

 

 

Ukrajinský prezident sa cez telemost spojí s viacerými európskymi mestami, v ktorých budú prebiehať zhromaždenia proti Rusku. Podľa spoluorganizátora zhromaždenia v Bratislave Mariána Kulicha sa Zelenskyj spojí s európskymi mestami cez službu Zoom, lebo sám chce vidieť jednotlivé mestá a účastníkov zhromaždení. Pripoja sa aj mestá ako Praha, Frankfurt, Lyon, Tbilisi či Viedeň.

 

 

Na proteste vystúpia viaceré osobnosti, napríklad herec Richard Stanke, spisovateľ Silvester Lavrík, emeritný arcibiskup Róbert Bezák či analytik Alexander Duleba.

 

Prečítajte si: Vladimir Putin sa vyjadril k priebehu invázie na Ukrajine. Je spokojný?

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies