V Bratislave sa ráno zrazila električka a osobné auto: Na mieste sú hasiči a policajti

NETKY.SK • 18 September 2015, 08:09 • 2 min
V Bratislave sa ráno zrazila električka a osobné auto: Na mieste sú hasiči a policajti

BRATISLAVA - Pri Mýtnej ulici v Bratislave došlo dnes okolo 7.00 h k nehode električky a osobného auta. TASR o tom informovalo operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Osobné auto, ktoré zabočovalo na Mýtnu ulicu, vošlo podľa polície z dosiaľ nezistených príčin do dráhy električky linky číslo 2. "Stret si vyžiadal prevoz vodiča auta na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc, k zraneniu vodiča a cestujúcich v električke nedošlo," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

 

Vodiči pred jazdou alkohol nepili, preukázala to dychová skúška. Škoda na električke sa odhaduje na 5000 eur a na osobnom aute na 4000 eur. "Ďalšie okolnosti a príčiny dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom šetrenia," dodala hovorkyňa.

 

Nehoda si ráno vyžiadala dopravné obmedzenia, avšak od 08.30 h už bola premávka liniek 2, 31, 39 a 94 obnovená po pôvodných trasách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona