V Bratislave sa predstaví elita CrossFitu na Central Europe Throwdown

NETKY.SK • 17 Január 2014, 11:32 • 2 min
V Bratislave sa predstaví elita CrossFitu na Central Europe Throwdown

BRATISLAVA - Central Europe Throwdown je prvá súťaž v strednej Európe, ktorá svojou kvalitou a obsahom zasiahne crossFit elitu celej Európy.

slovakia

left justify in out

Centrom diania bude Slovensko, konkrétne Bratislava. Tí najlepší si budú môcť porovnať sily 9. februára 2014 v športovej hale Elán. Zo Slovákov sa medzi 50 mužov prebojoval Erik Tóth, a zo žien sa v 30-tke súťažiacich predstavia Mária Luliaková a Tina Perlácová.

Tina Perlácová sa momentálne pripravuje v Red Royal CrossFit Team-e. Mária Luliaková trénuje v Trenčíne, kde začiatkom roka otvorila prvý CrossFit gym: "Moje očakávania sa prekonali už tým, že som postúpila, preto sa budem snažiť v Bratislave ísť na maximum. Myslím, že crossFit môže cvičiť každý – bez rozdielu veku, pohlavia, či fyzickej kondície. Pokiaľ je tréning rozumne nastavený a upravený, dajú sa s crossFit-om dosiahnuť skutočne neuveriteľné výsledky."

Kvalifikácia prebiehala v prvej polovici decembra v oficiálnych crossFit gymoch, kde bolo vybraných 50 mužov a 30 žien s najlepšou kondíciou. Podujatie bude prebiehať tromi vyraďovacími kolami a vyvrcholí finálovým workoutom. Celkovo sa bude súťažiť o 5000 eur. "V Bratislave na Central Europe Throwdown privítame najlepších crossFiterov z Poľska, Maďarska, Česka, Rakúska, ale aj zo Škandinávie. Radi by sme ako organizátori ukázali, že slovenský crossFit a táto súťaž je na európskej úrovni," hovorí Jindro Tovaryš, jednotka crossFitu na Slovensku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies