V Bratislave sa chystá otvorenie novej časti diaľničného obchvatu

NETKY.SK • 11 Február 2021, 16:50 • 2 min
V Bratislave sa chystá otvorenie novej časti diaľničného obchvatu

BRATISLAVA - V najbližších dňoch otvoria ďalší úsek diaľničného obchvatu hlavného mesta Vrakuňa - Ivanka pri Dunaji (okr. Senec). Na svojej webovej stránke o tom informuje Bratislavský samosprávny kraj (BSK).

slovakia

left justify in out

"Po ukončení finálnych obhliadok úseku s príslušnými úradmi a ministerstvom dnes od ranných hodín začal zhotoviteľ D4/R7 s prácami na otvorení úseku diaľnice D4 Vrakuňa – Senecká cesta (Ivanka Západ)," uviedla samospráva a dodala, že súčasťou dnešných prípravných prác na otvorenie úseku je napríklad odstraňovanie betónových zábran a prispôsobenie dočasného dopravného značenia.

 

img

 

"Následne diaľnicu otvoria pre motoristickú verejnosť, podľa situácie ešte dnes alebo v piatok 12. februára," doplnil BSK.

Pre motoristov sa otvárajú výjazdové vetvy a priamy smer v križovatke Vrakuňa v smere od križovatky Bratislava - Východ, vjazdová vetva v križovatke Bratislava - Východ z cesty I/61 v smere od Bratislavy, a vetva v smere od Senca, zjazdové vetvy v križovatke Vrakuňa z cesty II/572A a priamy smer v križovatke Vrakuňa v smere od križovatky Podunajské Biskupice.

 

img

 

"Nový úsek sa začína v mimoúrovňovej križovatke Vrakuňa, kde nadväzuje na diaľnicu D4 v prevádzke Bratislava (juh) – Podunajské Biskupice – Vrakuňa," uvádza BSK a dodáva, že západne od obce Most pri Bratislave (okr. Senec) križuje preložku cesty II/572, prechádza mostom ponad rieku Malý Dunaj, obchádza letisko M. R. Štefánika a pokračuje v súbehu so Šúrskym kanálom západne od obce Ivanka pri Dunaji.

 

"Úsek sa končí v mimoúrovňovej križovatke Ivanka pri Dunaji (Senecká cesta)," uzatvára samospráva.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona