V Bratislave prebieha razia proti skupine z bratislavského podsvetia

NETKY.SK • 25 Marec 2011, 08:09 • 2 min
V Bratislave prebieha razia proti skupine z bratislavského podsvetia

V Bratislave prebieha razia proti skupine z bratislavského podsvetia - Krimi V hlavom meste SR sa dnes vo večerných hodinách začala jedna z najväčších policajných razií v poslednom období. Kukláči na niekoľkých miestach Bratislavy zadržali hneď niekoľko ľ

slovakia

left justify in out

img

V hlavom meste SR sa dnes vo večerných hodinách začala jedna z najväčších policajných razií v poslednom období. Kukláči na niekoľkých miestach Bratislavy zadržali hneď niekoľko ľudí. Vo svojej večernej spravodajskej relácii o tom dnes informovala televízia JOJ.
      Portál TVNOVINY uvádza, že išlo o akciu zameranú voči skupine sýkorovcov a medzi zadržanými má byť údajne jeden z  bossov tejto skupiny a to Ladislav B.
      Ten je po zavraždenom Miroslavovi Sýkorovi a rovnako zavraždenom Petrovi Csongrádym považovaný za jedného z troch hlavných bossov skupiny. Ladislav B. vypovedal pred viac ako troma týždňami ako okrajový svedok na Okresnom súde Bratislava 1 v kauze dvoch mafiánskych vrážd - Karola Patasyho staršieho a Petra Havasiho. V tomto procese vypovedalo viacero osôb považovaných za členov či bossov takmer všetkých bratislavských skupín. (poznámka TASR)
      Podľa informácií televízie JOJ ide o raziu proti jednej zo skupín bratislavského podsvetia. K zadržaniu už údajne došlo v nákupnom centre v Petržalke. Ďalšie osoby boli zatknuté za benzínovou pumpou v tej istej mestskej časti.
      "V tejto chvíli môžem povedať iba toľko, že ide o akciu Úradu boja proti organizovanej kriminalite," uviedla pre TASR hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Andrea Dobiášová. Ďalšie informácie podľa nej v súčasnosti nie je možné poskytnúť, keďže zásah naďalej prebieha.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies