V Bratislave otvorili nové výrobné a distribučné centrum za vyše 10 miliónov eur

NETKY.SK • 29 Október 2014, 11:47 • 2 min
V Bratislave otvorili nové výrobné a distribučné centrum za vyše 10 miliónov eur

BRATISLAVA – Nórska spoločnosť Tomra Sorting Solutions a developérska firma Prologis otvorili novú budovu v Prologis Parku Bratislava s rozlohou 12.600 štvorcových metrov (m2). Priestory budú slúžiť ako distribučné centrum pre recyklačný, ťažobný a potravinársky priemysel k zásobovaniu Európy, Ameriky, Afriky a Ázie.

slovakia

left justify in out

Tomra vytvára senzorické riešenia pre optimálnu produktivitu zdrojov v oblasti výkupu, zhutnenia materiálu, recyklácie, ťažby, potravinárstva a ďalších špecializovaných odborov. Do novej budovy triedy A investovala viac ako 10 miliónov eur a prácu by tam mohlo nájsť vyše 200 ľudí. Budova by sa mala stať hlavným výrobným centrom spoločnosti.

 

Prologis Park Bratislava je distribučné centrum pozostávajúce z 10 budov s celkovou plochou 234.000 m2. Park sa nachádza 24 kilometrov východne od centra Bratislavy, dva kilometre od Senca a 16 kilometrov od medzinárodného letiska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona