V Bratislave opitý vodič narazil do kočíka, dieťa skončilo v nemocnici

NETKY.SK • 12 Máj 2013, 18:50 • 2 min
V Bratislave opitý vodič narazil do kočíka, dieťa skončilo v nemocnici

BRATISLAVA - Opitý vodič, ktorému namerali takmer tri promile alkoholu, narazil v Bratislave autom do detského kočíka. Malé dieťa utrpelo zranenia a skončilo v nemocnici. Vodič predtým narazil aj do druhého auta a z miesta nehody ušiel.

slovakia

left justify in out

Pri vychádzaní z vedľajšej cesty dnes o 16:34 tridsaťjedenročný Štefan z Bratislavy svojim autom VW Passat narazil na Vietnamskej ulici do vozidla BMW a následne z miesta nehody ušiel. Vodič vozidla BMW začal unikajúce auto prenasledovať a na najbližšej križovatke ulíc Beckovská- Vietnamská ho zablokoval. Vtom vodič VW Passat zaradil spiatočku, začal cúvať, pričom vybehol na chodník, kde s autom narazil do kočíka s malým dieťaťom. Napokon z miesta nehody aj tak ušiel. Polícia však auto o pár minút zadržala na Spútnikovej ulici v Bratislave.

Policajti vzápätí zistili, že vodič je opitý. Počas dychovej skúšky mu namerali 1,39 mg/l alkoholu, pri opakovanej dychovej skúške 1,38 mg/l, čo zodpovedá 2,88 promile alkoholu.

Dieťa utrpelo poranenie, ktorého rozsah bude známy až po vyšetrení v nemocnici, kde ho rýchla zdravotnícka pomoc okamžite previezla. Bezohľadného vodiča previezli do nemocnice na ošetrenie, odkiaľ poputuje na príslušné oddelenie polície, kde ho obvinenie zrejme neminie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies