V Bratislave opäť úraduje sneh, mešká MHD, kolízie na cestách

NETKY.SK • 28 Január 2013, 11:59 • 2 min
V Bratislave opäť úraduje sneh, mešká MHD, kolízie na cestách

V Bratislave opäť úraduje sneh, mešká MHD, kolízie na cestách

slovakia

left justify in out

imgPremávka Mestskej hromadnej dopravy (MHD) v Bratislave je momentálne nepravidelná. Podľa informácií hovorkyne Bratislavského dopravného podniku (DPB) Agáty Stanekovej musia cestujúci počítať s meškaním liniek od 10 do 30 minút.

Linky až na jednu výnimku premávajú na všetkých trasách. "Autobus č. 147 na Havlíčkovej ulici pod Slavínom momentálne nepremáva," uviedla Staneková.

Vzhľadom na dnešné sneženie evidujú zvýšený nápor aj dopravní policajti. "Od 06.00 h do 09.00 h sme na území Bratislavského kraja zaznamenali 10 škodových udalostí a 1 dopravnú nehodu," uviedol bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Policajti preto apelujú na šoférov, aby znížili rýchlosť a dodržiavali bezpečný odstup. "Upozorňujeme tiež chodcov, aby zvýšili opatrnosť hlavne na priechodoch, ktoré nie sú riadené svetelnou signalizáciou," dodal Peczár.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona