V Bratislave niekto dobodal Macedónčana

NETKY.SK • 15 August 2015, 10:55 • 2 min
V Bratislave niekto dobodal Macedónčana

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ v Bratislave začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, v piatok krátko pred 22:15 im na linke 158 oznámili, že na Kvetnej ulici v Bratislave sa vo vchode do obytného domu nachádza zranený muž. Išlo o 31-ročného občana Macedónska, ktorý mal na tele viaceré bodno-sečné rany. Privolaná záchranka ho previezla do nemocnice.


Policajti už vypátrali aj podozrivého. Toho zadržali a previezli na políciu. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie k prípadu nie je možné poskytnúť bližšie informácie. Polícia zároveň vyzýva svedkov, ktorí by vedeli pomôcť objasniť čin, ku ktorému došlo medzi 21:00 a 22:00, aby sa prihlásili na polícii alebo zavolali na číslo 158.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies