V Bratislave jazdil opitý Rakúšan, hrozí mu rok väzenia

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 13:51 • 2 min
V Bratislave jazdil opitý Rakúšan, hrozí mu rok väzenia

BRATISLAVA - Trest odňatia slobody na jeden rok hrozí v prípade preukázania viny 40-ročnému Rakúšanovi. V pondelok (9.3.) nadránom ho policajti zastavili na bratislavskom Vajanského nábreží, v dychu mu namerali 2,06 promile.

slovakia

left justify in out

"Po vznesení obvinenia z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky sme ho umiestnili do cely policajného zaistenia," informoval TASR bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

Vodič viedol vozidlo po zjazde z mosta SNP na Nábrežie armádneho generála Ludvíka Svobodu až po Vajanského nábrežie stredom cesty, čím sa dopustil porušenia zákona.

 

Obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky čelí aj 26-ročný Jozef z okresu Lučenec. Policajti ho zastavili v pondelok nadránom, no na Ivánskej ceste v Bratislave. V dychu mu namerali 1,71 promile alkoholu a umiestnili do cely policajného zaistenia.

 

"Oba priestupky sa riešia v takzvanom superrýchlom konaní," dodal policajný hovorca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona