FOTO Požiar na Mickiewiczovej ulici v Bratislave: Hasiči evakuovali 100 ľudí

NETKY.SK • 28 Apríl 2016, 10:42 • 2 min
FOTO Požiar na Mickiewiczovej ulici v Bratislave: Hasiči evakuovali 100 ľudí

BRATISLAVA - Požiar v nemocnici na Mickiewiczovej ulici v Bratislave hasiči už zlikvidovali. Príčiny jeho vzniku a výška škody zatiaľ nie sú známe. Pre TASR to uviedli z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Oheň vznikol podľa predbežných zistení vo fajčiarskej miestnosti pre psychiatrických pacientov, informovala v písomnom stanovisku Univerzitná nemocnica Bratislava (UNB). Pacientov, lekárov i zdravotníkov priamo z oddelenia evakuovali z bezpečnostných dôvodov. Hasiči vypratali i vedľajšie oddelenia, do ktorých sa dostal dym. Celkovo mali evakuovať do 100 ľudí.

 

Podľa UNB nikto neutrpel zranenie. Poskytovanie zdravotnej starostlivosti pre pacientov nemocnica zabezpečuje v plnom rozsahu. Fajčiareň je podľa UNB zriadená v súlade so zákonom, na základe výnimky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies