V Bratislave horel v noci Land Rover, niekto ho zrejme podpálil

NETKY.SK • 16 August 2013, 12:44 • 2 min
V Bratislave horel v noci Land Rover, niekto ho zrejme podpálil

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje požiar Land Roveru, ktorý úplne zhorel vo štvrtok večer na ulici Nad Lúčkami v Bratislave.

slovakia

left justify in out

"Privolaný zisťovateľ príčin požiarov na mieste konštatoval, že požiar bol s najväčšou pravdepodobnosťou založený úmyselným konaním," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Požiar zachvátil prednú motorovú časť auta, ktorá zhorela do tla, ako aj celý interiér vozidla. Škodu vyčíslili odhadom na 15-tisíc eur. Požiar tiež poškodil vedľa zaparkované Volvo, ktorému zhorela zadná časť.

Policajti na mieste činu našli kladivo na rozbíjanie sklenej výplne, šiltovku čiernej farby a čiernu bundu. "Vo vyšetrovaní ako aj pátraní po páchateľovi policajti naďalej intenzívne pokračujú," dodala Kurucová s tým, že začali trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies