V Bratislave horel obytný dom. Plamene poškodili niekoľko bytov!

NETKY.SK • 21 December 2021, 10:32 • 2 min
V Bratislave horel obytný dom. Plamene poškodili niekoľko bytov!

BRATISLAVA - K požiaru došlo v pondelok neskoro večer. Záchranári a hasiči museli ošetriť 16 osôb.

slovakia

left justify in out

Nočný požiar na Andrusovovej ulici v bratislavskej Petržalke zničil niekoľko bytov. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

 

 

Uviedol, že šesť osôb museli previezť na ošetrenie do nemocníc. Zisťovateľ príčin požiarov označil ako ohnisko požiaru byt na druhom poschodí. „Podľa doterajších informácií pravdepodobná príčina požiaru bola neodborná manipulácia s ohňom. Po uhasení boli v priestoroch uvedeného bytu nájdené aj telá zhorených zvierat – psa a mačky,“ doplnil.

 

Prečítajte si tiež: AKTUALIZÁCIA: Požiar domu sociálnych služieb má prvú obeť!

 

Poškodená je tiež fasáda bytového domu. Celková škoda predstavuje približne 150 000 eur. Hasičom sa podarilo požiar uhasiť v utorok krátko po 00:30. Vyšetrovaním presných príčin, ako aj okolností, ktoré tejto udalosti predchádzali, sa v súčasnosti zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V. Policajný vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies