V Bratislave horel byt: Požiar neprežil 51-ročný muž

NETKY.SK • 17 Január 2017, 14:52 • 2 min
V Bratislave horel byt: Požiar neprežil 51-ročný muž

BRATISLAVA - Dnešný požiar na Bodrockej ulici v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice si vyžiadal život 51-ročného muža, ktorý sa nachádzal v ohnisku požiaru, v byte na štvrtom poschodí bytového domu. Podľa aktuálnych zistení polície sa s najväčšou pravdepodobnosťou intoxikoval splodinami dymu. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

slovakia

left justify in out

Iné osoby pri požiari podľa hovorkyne neutrpeli ujmu na živote ani zdraví. Okolnosti sú predmetom vyšetrovania. Zisťovateľ požiarov sa k možným príčinám vzniku požiaru na mieste nevyjadril. Výška spôsobenej škody bude vyčíslená dodatočne, uviedla Kurucová.

 

Oznámenie o požiari prijala polícia krátko po 3.00 h ráno. Policajti po preverení jeho hodnovernosti zabezpečili evakuáciu ľudí zo štvrtého poschodia, ktoré bolo zadymené. Obyvateľom domu tak zabezpečili bezpečnosť a ochránili ich život a zdravie, uviedla policajná hovorkyňa.

 

"Na mieste sa zistilo, že hustý dym z požiaru sa šíri z jedeného z bytov na 4. poschodí, ktorí sa hasičom podarilo dostať pod kontrolu a uhasiť," opísala Kurucová. Na meste zasahovalo 13 hasičov s troma hasičskými autami, informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies