V Bratislave hlásia kolóny, Donovaly uzatvorili pre vozidlá nad 10 m

NETKY.SK • 29 November 2017, 18:43 • 2 min
V Bratislave hlásia kolóny, Donovaly uzatvorili pre vozidlá nad 10 m

BRATISLAVA - V Bratislave hlásia momentálne viacero dopravných nehôd a zhustenú premávku. Nehody odstraňujú na nadjazde ponad Vajnory v smere na obchvat a na Trnavskej ceste v smere do centra. Informuje o tom Stella centrum.

slovakia

left justify in out

Slovenská správa ciest upozorňuje, že horské priechody Donovaly a Šútovce sú uzatvorené pre nákladné vozidlá s dĺžkou nad desať metrov. So zhustenou premávkou a so zdržaním musia vodiči počítať v hlavnom meste na Slovnaftskej, Gagarinovej, Popradskej, Hradskej a na Ulici svornosti v smere von z mesta. Taktiež na Moste Lafranconi v smere z Petržalky, na Einsteinovej a na Prístavnom moste v oboch smeroch. S kolónami treba počítať aj na bratislavskom diaľničnom obchvate až po Zlaté piesky a na trase z Bratislavy v smere do Rovinky.

 

Cestári informujú, že diaľničné úseky, rýchlostné komunikácie a cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý. Na strednom a východnom Slovensku je povrch vozoviek miestami pokrytý čerstvým až utlačeným snehom v hrúbke do troch centimetrov. V okrese Poprad je miestami na vozovkách zľadovatený sneh do jedného centimetra. Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu pred snežením, ktorá platí do štvrtka (30.11.) do 16.00 h. Podľa meteorológov by malo na Slovensku nasnežiť od päť do 40 centimetrov snehu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies